Interim Management   -  Consultancy  -  Financials  -  Investeringen  -  Producten


Consultancy

Onze adviseurs onderscheiden zich door een hoge mate van betrokkenheid bij onze opdrachtgever en zijn buitengewoon gecommitteerd aan het behalen van resultaat zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. We hebben immers niet voor niets vooruitgang en innovatie  hoog in het vaandel staan.

Management en business consultancy:
Door de jarenlange ervaring in het adviesvak en de kennis die de Progrex Innovent adviseurs hebben opgebouwd bij talrijke opdrachtgevers zijn zij in staat onze cliŽnten te voorzien van gedegen management advies waarmee direct besluiten kunnen worden genomen dan wel complexe beslissingen beter onderbouwd kunnen worden. Omdat Progrex Innovent professionals naast denkers bovenal doeners zijn, kunnen onze ervaren adviseurs aansluitend aan adviestrajecten ook het vervolgtraject verzorgen zoals change management trajecten, het begeleiden van implementaties of bedrijfsprocesverbeteringen doorvoeren. Progrex Innovent maakt gebruik van een uitgebreid netwerk dat zij gedurende de jaren hebben opgebouwd zodat zij in staat zijn op korte termijn de juiste experts in te kunnen zetten of complete teams kunnen formeren.

ICT en architectuur:
Vanuit een multidimensionale aanpak evalueert de Progrex Innovent informatie architect de behoefte van de opdrachtgever en formuleert ťn implementeert een gedegen en solide client- serverarchitectuur met goed uitgeruste en doordachte bedrijfsapplicaties die vooruitloopt op de actuele normen en standaarden. De opdrachtgever kan daarom vertrouwen op een robuust en op de toekomst voorbereid serverpark en dat adequaat is ingericht om de kritische bedrijfsapplicaties honderd procent beschikbaar te houden zodat de continuÔteit van de bedrijfsvoering constant gewaarborgd blijft.

 

Wie zijn wij   -   Nieuws   -   Onze cliŽnten   -   Contact   -   Meer info!