Interim Management   -  Consultancy  -  Financials  -  Investeringen  -  Producten


Interim Management

De interim professionals van Progrex Innovent hebben jarenlange ervaring met het uitvoeren van management functies in omgevingen variŽrend van overheidorganisaties tot multinationals. De rollen die de typische Progrex Innovent interim manager bekleedt lopen uiteen van lijnmanager op een afdeling van 5 personen, programma manager van grote projecten in matrixorganisaties tot leidinggevende van een complete divisie bestaande uit meer dan 100 medewerkers. Opdrachten kunnen uiteenlopen van eenvoudige projecten tot complexe bedrijfsvraagstukken. De Progrex Innovent Interim Professional is namelijk bovenal flexibel en anticipeert op zijn omgeving.

Ook zijn de Progrex Innovent interim managers bekend met het vervullen van een interim rol op boardroom nivo en zijn zij in staat direct te interveniŽren wanneer bedrijfsprocessen stagneren of complete bedrijfshuishoudingen dreigen te ontsporen. De interim managers kunnen eventueel worden geselecteerd uit een uitgebreid netwerk van ervaren managers en professionals die actief zijn binnen diverse sectoren en afwisselende functies hebben bekleed.

Progrex Innovent assisteert u graag met innovatief denkende interim professionals die voor u de gewenste voortgang realiseren, knelpunten egaliseren en onvoorziene situaties de-escaleren.

 

Wie zijn wij   -   Nieuws   -   Onze cliŽnten   -   Contact   -   Meer info!