Interim Management   -  Consultancy  -  Financials  -  Investeringen  -  Producten


Wie zijn wij?

Progrex Innovent bestaat uit gedreven en ervaren professionals en gelieerde freelancers met verschillende disciplines en expertise gebieden. Samen vormen wij een krachtenveld waarin inventiviteit en innovativiteit borg staan voor vooruitgang. Het fundament van deze solide onderneming bestaat al sinds 2000 en is in 2013 gereorganiseerd in zijn huidige vorm. Progrex Innovent werkt uitsluitend met professionals die wij kennen en die passen binnen onze manier van werken. Inmiddels beschikt Progrex Innovent over een uitgebreid internationaal netwerk van opdrachtgevers en gelieerde freelancers die met ons samen willen werken.

Onze gebundelde krachten reiken van project management en business consultancy tot interim management en financieel strategisch advies. De diverse disciplines waarbinnen deze krachten ingezet kunnen worden, liggen onder meer op het gebied van techniek & architectuur, informatie management, finance & control, strategie & proces management en investeringsvraagstukken & participaties.

Onze gedrevenheid komt voort uit onze hang naar innovatie en op inventieve wijze omgaan met obstakels en uitdagingen. Daarbij is ieder obstakel een mogelijkheid om van elkaar te leren en vormt het onbekende en het nieuwe een kans om te innoveren. Progrex Innovent wil voorop lopen en vooruitstrevend zijn! Daar profiteren onze cliŽnten op hun beurt van doordat we gemeenschappelijk nieuwe kennis en ervaring vergaren en deze kennis direct delen en toepassen. Samen met onze klanten lopen we voorop ten aanzien van nieuwe innovatieve werkwijzen, methodieken, systemen en projecten.

"Progress through inventive innovation"

 

Wie zijn wij   -   Nieuws   -   Onze cliŽnten   -   Contact   -   Meer info!